Oyunlar

/

Oyun Yorumları

OyunCenneti'ndeki oyunlar için yapılmış tüm yorumları aşağıda bulabilirsin. Sen de istediğin bir oyun için yorum yapamak istiyorsan oyunun altındaki 'Yorum Yap' linkine tıkla.

  1. Favori İtalyan takımını seç 5 turluk zorlu bir turnauvanın galibi olZorlu Turnuva
alper sağır :

harikulade

12.3.2013 12:44:00
  1. Tahta bir füzeyle başlayıp son model bir uzay mekiğiyle aya seyahatinizi tamamlayınAya Seyahat
isimsiz :

sercan abi allah senden razı ola çok yardımcı oldun( editörüm lütfen paylaş abinin önemi büyük)

12.3.2013 10:40:00
  1. Labirentlerde peşine düşen düşman kafaları temizleKutu Kafa 2
efe berk koç :

oyun çok güzel en sevdiğim oyun

12.3.2013 09:47:00
  1. Saldırgan senaryolar serisinin 6. ve son bölümüSaldırgan Senaryolar 6
pff yaa :

söyleyeceğim 3 şey var<br />1- berkay tebrikler ilk yorumu yaptığıın için bizden çatal bıçak seti kazandın slk<br />2- oyun çok güzeldi neden bitti nedeeeeen?<br />3- oyunu başkası yapsaydı olmazmıydı yhaa pff

11.3.2013 23:18:00
  1. Mr. Fuu çeşitli maceralarda Troll kafa ile mücadele ediyormr Fuu ve Troll
pis troll! :

söyleyeceğim 3 şey var:<br />1- Troll olunca osuran sapık :-) ona 8 kere vurun ilk gördüğünüzde geldiğiniz yerden iki kere vurup üstünden zıplayın (2 kere!!) sonra çıkış yeri ile osuran troll, 'le :-) çıkış yeri arasında gidip gelin (osurdukça ama) her gidiş gelişinizde 2 kere vurun!<br />2- love story'de kaldımm o kuşta :-/<br />3- love story'e ye kadar oyun güzel (sonrası kitlide ondan :-) ) !!BUNLARI UYGULAYIN ARKADAŞIMLA TARTIŞTIKDA ÖYLE BULDUK O YÜZDEN DİKKAT EDİN!! (İNCİNUR KARAGÖZ)

11.3.2013 22:47:00
  1. Tunç'un korkutma maceraları yeni kostümlerle devam ediyorKorkunç Bir Oyun 2
aptal Mercan :-) :

Tunç bilgisayardayken Mercan girince çık dışarı dediya porno izliyodu :-)

11.3.2013 22:10:00
  1. Bu kuleyi ayakta tutmak çok zor çünkü heryeri bir ayrı oynuyorLastik Kule
aslı sönmez :

güzelllll zor ama

11.3.2013 22:07:00
  1. Tunç'un korkutma maceraları yeni kostümlerle devam ediyorKorkunç Bir Oyun 2
oyuncu kurtaran :-) :

1. Konuşmaları okuyun ve üstüne tıklayın. 2. Sniper ||| ü oynıcaksınız New Game tıklayın Konuşmanın üstüne tıklayın Target teki adamı öldürün askerlerin ortasında Mission Succes e tıklayın konuşmalara tıklayın Getto oynıcaksınız hemen bitcek konuşmalara tıklayın. 3. Teyzeyi korkutmaya gitceksiniz ama sonra dayak yiceksiniz konuşmalara tıklayın sonra salona girin yine konuşmalara tıklayın ortadaki pencereye tıklayın kıyafete tıklayın konuşmalara tıklayın ok tuşlarına hızlıca basın [bir sağ iki üst iki sol bbir alt iki sol] sonra odaya gircek knouşmalara tıklayın. 4. Konuşmalara tıklayın dışarı çıkınca teyze gelcek istediğiniz şeye basn hepsinde kurtuluyor. sonra içeri gircek korkutcaksınız tunç u konuşmalara tıklayın THE END yazcak filmin sonu 4. Hep KOnuşmalara tıklayınn sonra mutfak kapısına tıklayın[sol kapının arkasında]bardağa tıklayın sonra çeşmeye tıklayın konuşmalara tıklayın 5. oyuncakçı kapalı olcak Getto geliyo o arada konuşmalara tıklayın eve girin ertesi sabah aık olcak konuşmalara tıklayın listeye bakın ilk olarak tunç un odasındaki dolaba tıklayın sonra odadan çıkın 3. kapıya tıkalyın yatağı yanındaki masadan mavi sepete tıklayın ketçap için odadan çıkın ok işaretine basın mutfağa girin [uzak olan kapıya tıklayın] sestel yazısına tıklayın ortadaki bölmede ortada. 6. konuşmalara tıklayın çocuklardan dayak yicen sonra çocuk bir vurcak uçacan Veee SooooN şifree:DISASTER orda yazıyo zaten oyun çok güzel yardımcı olduysam bişey değil ekstralara girin şifreye biryere yazmyaı unutmayın özgürce dolaşa tıklayınca şifreyi tekrar yazman gerkecek. <br />YARDIM EDEBİLDİYSEM SEVİNDİM <br />(İNCİNUR KARAGÖZ) :-)

11.3.2013 21:59:00
  1. Kamil hapishaneden kaçmak için plan yapıyorKatil Kasabası 7
sıderman :

MÜZİK BİLMİYENLER:EYE OF TİGER

11.3.2013 21:58:00
Önceki Oyunlar 1337 Sonraki Oyunlar   (Toplam -- sayfa)
Oyun Cenneti  |  Oyun  |  Oyunlar  |  Türkçe Oyunlar  |  Skorlu Oyunlar  |  Nasıl Oyun Yapılır  |  Yeni Oyunlar  |  Oyun Video  |  Oyun Yorumları  |  Yardım  |  İletişim
bos
boşFacebook arkadaşım olmak için tıklacizgi
cizgiİstek, öneri, tavsiye, tebrik, reklam, işbirliği, oyun gönderme vb. bilumum mesajları iletişim kutusuna yazıp bize iletebilirsiniz.

İletişim kutusu için tıklayın.
/ Hata Bildir
cizgi
OyunCenneti Facebook SayfasıOyunCenneti Twitter SayfasıBize Ulaşın
RSSValid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!


OYUN CENNETİ OYUNLAR - 28 MART 2024 PERŞEMBE - Oyun Skor - Oyun Gemisi - Diablo 3 - Google+

Türkiye'nin en büyük oyun sitesi OyunCenneti.com sizler için en güzel oyunları özenle seçip en kolay şekilde oynayabileceğiniz hale getiriyor. OyunCenneti'nde
oynadığınız oyunlar bu oyunları hazırlayan oyun yapımcılarına aittir. Oyun Cenneti en güzel oyunların bir arada toplandığı ücretsiz harika bir oyun sitesidir.