Oyunlar

/

Oyun Yorumları

OyunCenneti'ndeki oyunlar için yapılmış tüm yorumları aşağıda bulabilirsin. Sen de istediğin bir oyun için yorum yapamak istiyorsan oyunun altındaki 'Yorum Yap' linkine tıkla.

  1. Bu troll kafası sizi çok sinir edecek demedi demeyinTroll Kafası
OYUNU BİTİREN BİRİNDEN İPUCU :

Bakın arkadaşlar, Troll'ün önümüze geçtiği bölümde sağ üst köşeye tıklayacağız. Diğerinde ise faremizi hep "Başla"kelimesi nereye gidiyorsa oraya sürükleyeceğiz. Sonunda altta bir yerde duracak, biz de hiç zaman kayıp etmeden basacağız. !İyi Şanslar!<br /><br /> Sena İPÇİOĞLU<br />(Yönetmenim Lütfen Onaylayın)

30.11.2012 22:47:00
  1. Bu troll kafası sizi çok sinir edecek demedi demeyinTroll Kafası
eda muslu :

iyide bunun neresi oyun cenneti tıpatıp oyun kuzusu işte

30.11.2012 22:11:00
  1. Gizli işler çeviren Mehmet ve Hasan'in sırlarını ortaya çıkarınSanalikalılar
Mehmet akın :

aaaaa şarkının adı yıldızlrın altın youtubeye bakın araba çarpıyo drrrr diye ses çıkıyo şarkı çok komik hemde ÇOK GÜZEL!!!<br /><br /><br />

30.11.2012 22:10:00
  1. Katil pirana götürüldüğü uçağı düşürüyor ve ortalığı yine kan gölüne çeviriyorPirana 4
bener :

oyun çok sıkıcı bi türlü sonu gelmiyor bi zaman sonra bayıyo

30.11.2012 21:54:00
  1. Sparta ile Olimpos savaşı iyice büyüdü zeusu öldür savaşa son verTanrıların Çağrısı
EnEs MeRt KaPlAn :

Batuhan Şenolun dediği çok doğru katılıyorumm<br />

30.11.2012 21:49:00
  1. Gece vakti hırsızlığa kalkışan iki kuzene yardım edinHırsız Kuzenler
Ahmet Avcu :

1 - Köprünün üstünden karşıya geç, sonra C tuşuna basıp kırmızılıyı çağır o gelince yola devam edin<br />2 - Kutuların yanına gidip kırmızılıyı yanına çağır, gelince X tuşuna basıp kutuları kaldır ve üzerinden geriye at. Yol açılınca birlikte devam edin. <br />3 - Yoldaki metal çubuğu alıp yavaşça bekçinin yanına git ve X tuşu ile kafasına vur. <br />11. Bölüm: İlk önce merdiven ile yukarı çıkın daha sonra kolu cekin asaıya inecek sarı platform sonra kırmızılıyı sarı platformun üzerine getirin ve kolu tekrar cekip yukarı cıkartın platformu ve asagıya inip duvarın yanındaki bombayı patlatın 5 saniye icerisinde patlar ve oradan uzaklasın patlama anında ve sonra tuglaların üstünden atlayarak makineyi çalıştırın ve içinden yere atlayın tuglalar gitsin bekleyin ve gidince sarı platformu asaıya indirin hem kendiniz gecin hem kırmızılıyı gecirin. <br />12. Bölüm: Burada bir kol var ve o kolu çevirdikçe dönüyor ve sepetin içine sırası ile kırmızı, sarı, yeşil, mavi renklerdeki evin parcalarını atın sırasız bir şekilde atılırsa düşerler ve bölümü gecemessiniz o yüzden sıra önemli. Atarkende düğmeleri kullanın. 13. Bölüm: İlk önce merdivenden cıkın en yukarı ve sonra solda duran bıçağı alın ve oradaki ipi kesip asagıya inin ve daha sonra merdiveni kullanıp yine asagıya inin daha sonra sağa doğru dümdüz gidin ve bosluga basın bir kez full gidin ve geçeceksiniz. <br />14. Bölüm: İlk önce düğmeye basın ama hemen sola doğru gidin yoksa taşın altında kalırsınız ve tas o çukuru doldurduktan sonra o dönen şeye dokunmadan geçin. 15. Bölüm: İlk önce siyahlıyı sarı platformun üzerine getirin daha sonra kırmızılı ile düğmenin üzerinde durun sonra yukarıya cıkıp kolu çekin ve bir adım filan ilerleyin kırmızılı ile sonra tekrar diğer kolu çekin ve bir adım daha ilerleyin daha sonra öbür kola geçip onu eski haline getirin ve bir adım daha ilerleyin kırmızılı ile daha sonra öbür koluda eski haline getirin ve kırmızılı ile önündeki düğmenin üzerinde kalın ve platform yukarı gelecek siyahlıyı platformun üzerine getirin kırmızılıyı cıksa ulastırın platform indikten sonrada siyahlıyı ve oyun bitti. . . Emeğe Saygı. . . <br />(Ahmet Avcu)

30.11.2012 21:35:00
  1. Sorulardan oluşan bir eğlenceli oyun sorulara doğru cevap ver yeterTroll Reyiz 2
trol kafa :

1-butona kafa at2-a3d4c5a8

30.11.2012 21:13:00
  1. Yeni adamlar yeni binalar yeni güçlendiriciler üret zombileri engelleZombi Park
cener :

çok güzel

30.11.2012 21:02:00
  1. Daha çok kafa daha çok heyecan ilk oyunun devamıKafa Futbol 2
baran altun :

olum ayık olun en ezikle namağlup 1. oldum

30.11.2012 20:36:00
Önceki Oyunlar 1751 Sonraki Oyunlar   (Toplam -- sayfa)
Oyun Cenneti  |  Oyun  |  Oyunlar  |  Türkçe Oyunlar  |  Skorlu Oyunlar  |  Nasıl Oyun Yapılır  |  Yeni Oyunlar  |  Oyun Video  |  Oyun Yorumları  |  Yardım  |  İletişim
bos
boşFacebook arkadaşım olmak için tıklacizgi
cizgiİstek, öneri, tavsiye, tebrik, reklam, işbirliği, oyun gönderme vb. bilumum mesajları iletişim kutusuna yazıp bize iletebilirsiniz.

İletişim kutusu için tıklayın.
/ Hata Bildir
cizgi
OyunCenneti Facebook SayfasıOyunCenneti Twitter SayfasıBize Ulaşın
RSSValid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!


OYUN CENNETİ OYUNLAR - 29 MART 2024 CUMA - Oyun Skor - Oyun Gemisi - Diablo 3 - Google+

Türkiye'nin en büyük oyun sitesi OyunCenneti.com sizler için en güzel oyunları özenle seçip en kolay şekilde oynayabileceğiniz hale getiriyor. OyunCenneti'nde
oynadığınız oyunlar bu oyunları hazırlayan oyun yapımcılarına aittir. Oyun Cenneti en güzel oyunların bir arada toplandığı ücretsiz harika bir oyun sitesidir.