Oyunlar

/

Oyun Yorumları

OyunCenneti'ndeki oyunlar için yapılmış tüm yorumları aşağıda bulabilirsin. Sen de istediğin bir oyun için yorum yapamak istiyorsan oyunun altındaki 'Yorum Yap' linkine tıkla.

  1. Zırhlı ve özel silahlarla donatılmış aracınla yarışı rakiplerinden önce tamamlaTestereli Araçlar
muhammed enes yıldırım :

nitro için 3 kere takla açın

21.11.2012 20:18:00
  1. Barkın'ın arkadaşını bulma çabalarına eşlik edinBarkın'ın Garip Macerası
orcunbozdemir :

çok garip :( 2. çıksın ayrıca çok kısa ve eğlenceli :D

21.11.2012 20:16:00
  1. Tesisi yok etmek isteyen düşmana bir grup özel saldırı timi ile karşı koySaldırı Timi
mehmet yıldırım :

oyunceneti çok teşekür ederim en iyi oyunlar sende

21.11.2012 20:13:00
  1. Butonya'ya kaçmak isteyen bay butona bakalım ne kadar tahammül edeceksinBay Buton
orcunbozdemir :

2. de çıksın yaaaaa çok güzel :)

21.11.2012 19:23:00
  1. Mordecai ya da Rigby'i seç tuzaklara ve düşmanlara yakalanmadan bonusları toplaRegular Show
yusuf :

ççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççoooookkkkkgggggüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüzzzzzeeeeelllll

21.11.2012 19:02:00
  1. Bu troll kafası sizi çok sinir edecek demedi demeyinTroll Kafası
bora karaahmet :

üf oyuna başlıyamadım troll kafa önümde duruyor<br />

21.11.2012 17:55:00
  1. Döner mancınıkla vampirleri sivri kazıklara çengellere testerelere doğru fırlatınKazık 2
furkan :

7 bölümü geçmek için kara metalin içine zombi atın

21.11.2012 17:12:00
  1. Deprem, fırtına, heyelan, meteor veya arı saldırısı ile hain yumurtaları yok etDoğal Afet
Muhammed Yıldırım :

Tam Çözüm 1. Bölüm:İlk önce sol üst köşedeki deprem işaretine, daha sonra da toprağa tıklayın. <br />2. Bölüm:Yine deprem işaretine tıklayın ama bu sefer sol taraftaki toprağa tıklayın. <br />3. Bölüm:Deprem işaretine tıklayın. Sağ taraftaki toprağa tıklayın, bir kez daha deprem işaretine tıklayın, bu sefer sol taraftaki toprağa tıklayın. <br />4. Bölüm:Sol taraftaki hortum işaretine tıklayın ve sola doğru bir rüzgar çıkarın. (Sol tarafa tıklayın. )<br />5. Bölüm:İlk önce sağa doğru bir rüzgar çıkarın(Hortum işaretine tıklayıp sağa tıklayın). Sonra deprem işaretine tıklayıp ortadaki toprağa tıklayın. Daha sonra sola doğru bir rüzgar çıkarın. <br />6. Bölüm:İlk önce sağa doğru bir rüzgar çıkarın. Daha sonra depremle ortadaki toprağa tıklayarak sallayın. <br />7. Bölüm:Sol üst köşedeki heyelan işaretine tıklayın ve toprağın tam ortasına(İki gri direğin altına)tıklayarak bir delik açın. <br />8. Bölüm:Sağ taraftaki toprağa heyelanla bir delik açın. Daha sonra depremle sol taraftaki toprağa tıklayıp sallayın. <br />9. Bölüm:İlk önce sağa doğru bir rüzgar çıkarın. Sonra heyelan ile sağ taraftaki küçük toprağı yok edin. Daha sonra depreme tıklayarak toprağı sallayın. <br />10. Bölüm:İlk önce iki yumurtanın yanındaki kasanın altına heyelanla delik açın. Sonra sağa doğru bir rüzgar çıkarın. Daha sonra rüzgarı kullanarak sola doğru bir rüzgar çıkarın. Ve en son olarak tahta direğin tam altına heyelana tıklayarak bir delik açın. <br />11. Bölüm:Arı işaretine tıklayarak herhangi bir yumurtanın üstüne tıklayın. <br />12. Bölüm:İlk önce arı işaretine tıklayıp sağdaki yumurtaya tıklayın. Daha sonra heyelan yardımıyla sol taraftaki gri direğin tam altına bir delik açın. <br />13. Bölüm:Heyelanla sağ taraftaki mor yumurtanın altına delik açın. Sonra sol taraftaki toprağı deprem işaretine tıklayıp sallayın. Daha sonra arı işaretine tıklayıp soldaki yumurtaya tıklayın. <br />14. Bölüm:İlk önce deprem işaretine tıklayıp sağ taraftaki toprağı sallayın. Sonra da arı işaretine tıklayıp soldaki yumurtaya tıklayın. <br />15. Bölüm:Ateş topu işaretine tıklayıp iki bombanın tam ortasına tıklayın. <br />16. Bölüm:Ateş topuna tıklayıp sol taraftaki duvara tıklayın, ama biraz bekleyin ateş topu sola doğru gelsin. <br />17. Bölüm:Heyelana tıklayarak yan yana duran iki tahtanın tam altına bir delik açın. Daha sonra ateş topuna tıklayarak en soldaki mor yumurtaya nişan alıp tıklayın. Eğer en soldaki yumurta parçalanırsa en soldaki, yanında üst üste duran iki yumurta olan tahtaya nişan alın. Daha sonra kalan en son yumurtayı da arı saldırısıyla yok edin. <br />18. Bölüm:İlk önce sol taraftaki yumurtanın altına heyelanla delik açıyoruz.

21.11.2012 15:40:00
  1. Yeni silahlar yeni haritalar ve yeni düşmanlar Silahlı Arena 2 de sizi bekliyorSilahlı Arena 2
ali :

yahu venedik çok hızlı

21.11.2012 15:36:00
Önceki Oyunlar 1790 Sonraki Oyunlar   (Toplam -- sayfa)
Oyun Cenneti  |  Oyun  |  Oyunlar  |  Türkçe Oyunlar  |  Skorlu Oyunlar  |  Nasıl Oyun Yapılır  |  Yeni Oyunlar  |  Oyun Video  |  Oyun Yorumları  |  Yardım  |  İletişim
bos
boşFacebook arkadaşım olmak için tıklacizgi
cizgiİstek, öneri, tavsiye, tebrik, reklam, işbirliği, oyun gönderme vb. bilumum mesajları iletişim kutusuna yazıp bize iletebilirsiniz.

İletişim kutusu için tıklayın.
/ Hata Bildir
cizgi
OyunCenneti Facebook SayfasıOyunCenneti Twitter SayfasıBize Ulaşın
RSSValid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!


OYUN CENNETİ OYUNLAR - 25 NISAN 2024 PERŞEMBE - Oyun Skor - Oyun Gemisi - Diablo 3 - Google+

Türkiye'nin en büyük oyun sitesi OyunCenneti.com sizler için en güzel oyunları özenle seçip en kolay şekilde oynayabileceğiniz hale getiriyor. OyunCenneti'nde
oynadığınız oyunlar bu oyunları hazırlayan oyun yapımcılarına aittir. Oyun Cenneti en güzel oyunların bir arada toplandığı ücretsiz harika bir oyun sitesidir.