Oyunlar

/

Oyun Yorumları

OyunCenneti'ndeki oyunlar için yapılmış tüm yorumları aşağıda bulabilirsin. Sen de istediğin bir oyun için yorum yapamak istiyorsan oyunun altındaki 'Yorum Yap' linkine tıkla.

  1. Evden kaçan Sindi Zehraya kaçış macerasında eşlik edinSindi Zehra 2
aylin :

lütfen birisi yardım etsin piza yaptım ama fırın olmuo ayarlayamadm

3.9.2012 20:58:00
  1. Sindi Zehraya kaçış macerasında eşlik edinZehra
Zehra :

bıktm ya hepo bana kızıyosun kuzen aşağa atlarken ölücektim zatne ne bn senin hizmetci deilim'

3.9.2012 20:50:00
  1. Düzenekleri kullan döne döne eve ulaşDöne Döne Eve
derya :

oyun yüklenirken bi oyun var onu sevdim ama oyun da süper

3.9.2012 18:53:00
  1. Sevimli yunusbalığı ile izleyenlere nefis bir show sergileyinYunus Show
rNAlXIKNaUoeUbRrmyG :

SAMSUN lu__ dan. (Yorumun Devamı)Konu okadar uzkari sanırım bu sayfalara sığmaz şimdi gelelim esas konuya:Dfcn Tv. lerde bir haber. Sayın Sağlık bakanımız beyanat vermiş. Anayasa Mahkemesi Sigara yasağını delici birKarar verirse bizde sigaradan hasta olanların sağlık gfcvencesini daha doğrusu tedavisini devre dışı ederiz. Oh ne alaMemleket idare etmesi ne kadarda kolay, ederde yetkisi var bir kanun e7ıkar olur biter. d6yle hukuk varmış, yargıvarmış pek f6nemli değil. Ben ne dersem o olur vede doğrudur zihniyeti. Olayın vehameti Bakanın bu beyanatıfczerine spiker sokakda halka soruyor, sorduklarıda f6yle cahil kimseler değil, gf6rfcnfcşde kariyer sahibi diplomalıinsanlar (Hoş diploma cahilliği f6rtmezde)inanamadım see7ilmiş gibi e7oğunluğu e7ok gfczel karar demeleri. Tfcrkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın değişmez bir maddesi, Sosyal Hukuk Devleti ibaresini taşır. Bir hukukDevletinde, isminin arkasına Mahkeme sf6zcfcğfc gelen bir kurumun verdiği kararlara saygı duyulur vede uygulanır. Hele bi karar aşamasında iken, direkt olmasada kuruma atıfta bulunularak, bf6yle karar e7ıkarsa bende bf6yleuygulamaya gee7erim denmez, denirsede sue7 olurmu olmazmı bunuda yargı bilir sanırım. Dolayısıyla halkımızınbir bf6lfcmfc e7oğunluğu bu konuyada doğru demiş oluyor bilerek veya bilmiyerek. Buraya kadar anlattıklarım olmuş veya olacak konular. Diyelimki Mahkeme yasaklamada aykırı bir madde buldu ve yfcrfctmeyi durdurma kararı verdi. Bakanlık da bir f6nergeyle istediği kanunu e7ıkardı, sigara dan hastaolanların giderini devlet karşılamaz dedi vede uygulandı, zaten gf6rfcndfcğfc gibi hie7bir itirazda gelmez halkımızdan. Bundan sonrası Varsayımlar olurya(Olamaz denen hie7 bişey yoktur fclkemizde e7fcnki) :1. Sigara yfczfcnden hasta olanlara bakmam. (Gereke7e, hastalığı kendin istedin)2. İntihar edenlere bakmam. (Aynı gereke7e)3. Silahla sopayla yaralandın bakmam. (Gereke7e, sebeb sen olduysan)4. Trafik kazalarında yaralandıysan bakmam. (Gereke7e, sue7 sendeyse)5. Ramazan gfcnfc su ie7ip tartaklandıysan bakmam. (Gereke7e, suyunu evinde gizli ie7 yada sende orue7 tut)6. Başına gfcneş gee7en hanımlara bakmam. (Gereke7e, başını kapatsaydın)7. Bacakları kiree7lenmiş hastaya bakmam. (Gereke7e, gfcnde beş vakit namaz kılsaydın, hem ibaret hem egzersiz)8. Kansere vereme bakmam. (Gereke7e, Strese girdin sağlıksız beslendin vs. )Bf6ylece yfczlercesi sıralanabilir, insanın kendi hatası olmadan hangi hastalığa yakalanır ben bilmiyorum, Hekimlerincevaplayacağı bi konu bu. Aklıma iki hastalık geldi. Kuş ve Domuz gribi. Allaha şfckfcrki bu ikisine bakacak devletimiz. Bizim hatamız varmı yokmu onuda tam bilmiyorum ama. Eyyyyy Benim gfczel memleketimin, eyyyy benim Yfcce Atatfcrk'fcn kurduğu ve bizlere emanet ettiği BfcyfckTfcrkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşları halkımız , bu yasaklar da gelirse hala, doğru peki mi diyeceksiniz. Saygılarımla.

3.9.2012 18:41:00
  1. Futbol basamaklarını yavaş yavaş çıkıp kariyerini zirvede tamamlaFutbol Kariyerim
mehmet çınar :

oyun süper iphone numada yükledim 49. 6 yrd gol attım tavsiye ederim. .

3.9.2012 18:38:00
  1. Tesisi yok etmek isteyen düşmana bir grup özel saldırı timi ile karşı koySaldırı Timi
usta :

jok güzel oyun. . . .

3.9.2012 18:17:00
  1. Tesisi yok etmek isteyen düşmana bir grup özel saldırı timi ile karşı koySaldırı Timi
5 bölüm :

arkadaslar bakın 5 bölumde helikopterde atlıyoruz ve sonra sola gıdıp egılerek gecıyoruz ve sonra profesorle beraber savasısunuz :))

3.9.2012 18:04:00
  1. Peşindeki dehşetengiz yaratıklardan koşarak zıplayarak kayarak kaç kaçabildiğinceDehşet Kaçış
EMRE SELEK :

20 BASARIM WAR SU AN

3.9.2012 17:03:00
  1. Zamanı tersine çevirip gençliğine dönmek isteyen bir ihtiyarın maceralarıBen Gençken
MİKAİL :

ÇOK GÜZEL<br />

3.9.2012 16:48:00
Önceki Oyunlar 2104 Sonraki Oyunlar   (Toplam -- sayfa)
Oyun Cenneti  |  Oyun  |  Oyunlar  |  Türkçe Oyunlar  |  Skorlu Oyunlar  |  Nasıl Oyun Yapılır  |  Yeni Oyunlar  |  Oyun Video  |  Oyun Yorumları  |  Yardım  |  İletişim
bos
boşFacebook arkadaşım olmak için tıklacizgi
cizgiİstek, öneri, tavsiye, tebrik, reklam, işbirliği, oyun gönderme vb. bilumum mesajları iletişim kutusuna yazıp bize iletebilirsiniz.

İletişim kutusu için tıklayın.
/ Hata Bildir
cizgi
OyunCenneti Facebook SayfasıOyunCenneti Twitter SayfasıBize Ulaşın
RSSValid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!


OYUN CENNETİ OYUNLAR - 24 NISAN 2024 ÇARŞAMBA - Oyun Skor - Oyun Gemisi - Diablo 3 - Google+

Türkiye'nin en büyük oyun sitesi OyunCenneti.com sizler için en güzel oyunları özenle seçip en kolay şekilde oynayabileceğiniz hale getiriyor. OyunCenneti'nde
oynadığınız oyunlar bu oyunları hazırlayan oyun yapımcılarına aittir. Oyun Cenneti en güzel oyunların bir arada toplandığı ücretsiz harika bir oyun sitesidir.