Oyunlar

/

Oyun Yorumları

OyunCenneti'ndeki oyunlar için yapılmış tüm yorumları aşağıda bulabilirsin. Sen de istediğin bir oyun için yorum yapamak istiyorsan oyunun altındaki 'Yorum Yap' linkine tıkla.

  1. Çakma ninjamız yoluna çıkanlara tekmeyi çaka çaka ilerliyorÇakma Ninja
Kerem :

14. bölümün son kısmını geçen varsa anlatabilirmi hiç bi yerden geçilmio her yer kapalı :(

24.4.2012 09:47:00
  1. Şampiyonu belirleyecek sonuç penaltı atışlarına kaldıPenaltılara Kaldı
seymen :

la hiç gol yemeden Brazilyayla kupayı aldım. Sonra İspanyaylada hepsini gol atarak kupayı aldım. Bi de arkadaş sağolsun taktik çok iyiymiş.

24.4.2012 09:41:00
  1. Patrona yakalanmadan ofiste zaman öldür keyfine bakGel Keyfim Gel
ciuv :

çok zooooorr

24.4.2012 09:30:00
  1. Düşman hedeflerini lazerle kitle füzeyi gönderip yoketLazer Güdümlü
fedail çangal :

ya ben böle oyunlara hayranım

24.4.2012 09:28:00
  1. Habire uyuklayıp duran dedeleri küçük bir şakayla uykularından uyandırUykucu Dedeler
süperkral_14 :

Tam Çözüm 1-Anlatılanı yapın 2-Tüm tahtaları sağa dizin. 3-Sıkışmış yuvarlağın soluna ilk tahtayı sonra o tahtanın soluna diyer tahtayı vidalayın 4-İlk tahtayı sağ en alta vidalayın. Tam o yuvarlak dedeye gelecekken sol tarafa da diyer tahtayı vidalayın. 5. Bölüm: Çubuğa göre çubukları yerleştirin dede düşecek. 6. Bölüm:Ters "T" şeklindeki çubuk Aldatmaca. Öncelikle bir çubuğu yandaki çubuğa koyun sonra diğerini sol'a koyun. dede düşecek. 7. Bölüm:Hiçbirşey yapmayın. 8. Bölüm dönen üçgenin üst tarafına daireyi koyun ardından uzun olacak şekilde çubuğu koyun sonrada kareyi alttaki daireye hızlıca vuracak şekilde birleştirin. 9. Bölüm kare takılmış çubuğun ucuna çubuğu takın taktığınız çubuğun altına daireyi takın sonrada üstteki hareket eden çubuğun ucuna oradaki daire düşecek şekilde yerleştirin. 10. Bölüm dönen üçgenin bir ucuna üç kareyi ardarda gelecek şekilde birleştirin. 11. Bölüm aşağıya sarkan çubuğun sağ tarafına kareyi yerleştirin yerleştirdiğiniz karenin yanına ikinci kareyide yerleştirin çubuğuda dönen daireye yerleştirin. 12. Bölüm dönen çubuğun ucuna daireyi yerleştirin dairenin yanınada uzun çubuğa değecek şekilde daireyi yerleştirin 20. bölüme kadar

24.4.2012 09:27:00
  1. Zekanı çalıştır ve oyunu bitirZeka Yolculuğu
Tam çözüm :

1. ?nin noktasına tıklayın 2. İRAN 3. Dört dikdörtgeni oluşturan büyük artı 4. Yeşil kapı 5. Oka tıklayıp hemen mause den sağa tıklayıp çarpıya basın ve geçin oyun bitmiştir.

24.4.2012 09:19:00
  1. Habire uyuklayıp duran dedeleri küçük bir şakayla uykularından uyandırUykucu Dedeler
Çağrı :

Tam Çözüm 1-Anlatılanı yapın 2-Tüm tahtaları sağa dizin. 3-Sıkışmış yuvarlağın soluna ilk tahtayı sonra o tahtanın soluna diyer tahtayı vidalayın 4-İlk tahtayı sağ en alta vidalayın. Tam o yuvarlak dedeye gelecekken sol tarafa da diyer tahtayı vidalayın. 5. Bölüm: Çubuğa göre çubukları yerleştirin dede düşecek. 6. Bölüm:Ters "T" şeklindeki çubuk Aldatmaca. Öncelikle bir çubuğu yandaki çubuğa koyun sonra diğerini sol'a koyun. dede düşecek. 7. Bölüm:Hiçbirşey yapmayın. 8. Bölüm dönen üçgenin üst tarafına daireyi koyun ardından uzun olacak şekilde çubuğu koyun sonrada kareyi alttaki daireye hızlıca vuracak şekilde birleştirin. 9. Bölüm kare takılmış çubuğun ucuna çubuğu takın taktığınız çubuğun altına daireyi takın sonrada üstteki hareket eden çubuğun ucuna oradaki daire düşecek şekilde yerleştirin. 10. Bölüm dönen üçgenin bir ucuna üç kareyi ardarda gelecek şekilde birleştirin. 11. Bölüm aşağıya sarkan çubuğun sağ tarafına kareyi yerleştirin yerleştirdiğiniz karenin yanına ikinci kareyide yerleştirin çubuğuda dönen daireye yerleştirin. 12. Bölüm dönen çubuğun ucuna daireyi yerleştirin dairenin yanınada uzun çubuğa değecek şekilde daireyi yerleştirin 20. bölüme kadar 12. bölümün çözümünü yapın

24.4.2012 09:03:00
  1. Korsanlar ve donanma arasında yaşanan amansız bir mücadeleye hazır olunMetal Pençe
Kéyan :

Oyunu Beğendim Devamını İsterim :) Şarkının Adını Yazabilirmisiniz ? Bi Renk Katıyor. Güzeldi Domuzlar Yerinde Biraz Zorlandım. Tebrikler Başarılı Oyun.

24.4.2012 09:00:00
  1. Limandan varil araklarken yakalanan korsana kaçışında yardım edinKorsan
taha emir aras :

bu şarkı karaip korsanlarının şarkısı ve danny da kaptan jack sperrow

24.4.2012 08:51:00
Önceki Oyunlar 3474 Sonraki Oyunlar   (Toplam -- sayfa)
Oyun Cenneti  |  Oyun  |  Oyunlar  |  Türkçe Oyunlar  |  Skorlu Oyunlar  |  Nasıl Oyun Yapılır  |  Yeni Oyunlar  |  Oyun Video  |  Oyun Yorumları  |  Yardım  |  İletişim
bos
boşFacebook arkadaşım olmak için tıklacizgi
cizgiİstek, öneri, tavsiye, tebrik, reklam, işbirliği, oyun gönderme vb. bilumum mesajları iletişim kutusuna yazıp bize iletebilirsiniz.

İletişim kutusu için tıklayın.
/ Hata Bildir
cizgi
OyunCenneti Facebook SayfasıOyunCenneti Twitter SayfasıBize Ulaşın
RSSValid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!


OYUN CENNETİ OYUNLAR - 29 MART 2024 CUMA - Oyun Skor - Oyun Gemisi - Diablo 3 - Google+

Türkiye'nin en büyük oyun sitesi OyunCenneti.com sizler için en güzel oyunları özenle seçip en kolay şekilde oynayabileceğiniz hale getiriyor. OyunCenneti'nde
oynadığınız oyunlar bu oyunları hazırlayan oyun yapımcılarına aittir. Oyun Cenneti en güzel oyunların bir arada toplandığı ücretsiz harika bir oyun sitesidir.