Oyunlar

/

Oyun Yorumları

OyunCenneti'ndeki oyunlar için yapılmış tüm yorumları aşağıda bulabilirsin. Sen de istediğin bir oyun için yorum yapamak istiyorsan oyunun altındaki 'Yorum Yap' linkine tıkla.

  1. Bir sonraki bölüm için oynat butonunun gizlendiği yeri bul ve tıklaOynat'a Tıkla
Lütfen :

tam cözümü söyleyin lütfen

29.3.2012 11:52:00
  1. Bir sonraki bölüm için oynat butonunun gizlendiği yeri bul ve tıklaOynat'a Tıkla
Furkan Yener :

[1]Kedinin kulağına ve gözüne tıkla. <br />[2]Tuvalet kağıdını bitir. <br />[3]Adamın mukusunu kapalı gözüne koy ve tıkla. Sonra gözündeki dikişleri çöz. <br />[4]Çarkları döndürerek butonu elde et. <br />[5]Sol köşede ortada olan suşileri havaya fırlat onların altında buton olacak. <br />[6]Kanca, yamuk kılıç ve şişeyi 1. adama diğerini 2. adama verin. <br />[7]Güneşin etrafındaki üçgenlerin hepsine basın sonra güneşe basın gece olcak. Kuş uyurken tıkladığınızda butonu elde edeceksiniz. <br />[8]Tüm fişekleri yakın. <br />[9]Topu ilk olarak sol köşedeki kovaya sokun. Sonra sağ köşedeki ve ondan sonrada ortadakine sokun. <br />[10]Bıçağı sağa sola sürükleyerek elmayı bölün. Elmanın parçasını köşeye koyun. <br />[11]Arkadaki bulutlara tıklayın. Sonra adamın 2 gözlük camınıda tıklayıp kırın. Sonra şapkasına tıklayın. <br />[12]Bu kısımın anlatılması imkansızdır. . <br />[13]Oklar sizi nereye götürüyorsa ordaki kutuları devirip aşağı atın. <br />[14]Tüm kutuları devirin. <br />[15]Bu kısım biraz zor bende çok uğraştım. Üst kısımdakini pembe renk yapın. Soldakini sarı renk yapın. Sağdakini mavi renk yapın. Alttakini yeşil renk yapın. <br />Not:16. bölümü yapamadım özür dilerim :(<br />[8]<br />

29.3.2012 11:49:00
  1. Bir sonraki bölüm için oynat butonunun gizlendiği yeri bul ve tıklaOynat'a Tıkla
ss :

güzeeeeeloyun. d

29.3.2012 11:48:00
  1. Metroda bunalan kadına yolcuları kaçırmasında yardımcı olMetroda Bunalım
oktay :

tam çözüme bakmadan ve dfdf nin yorumuna bakmadan yaptım oyunu helal olsun bana

29.3.2012 11:40:00
  1. Bakalım Troll'le muhabbet edip ona katlanabilecek misin?Troll ile Muhabbet
anomim :

fena deil

29.3.2012 11:32:00
  1. Bir sonraki bölüm için oynat butonunun gizlendiği yeri bul ve tıklaOynat'a Tıkla
Mnatık :

paper pushing nasıl yapılıyo çok zor

29.3.2012 11:16:00
  1. Bir sonraki bölüm için oynat butonunun gizlendiği yeri bul ve tıklaOynat'a Tıkla
oyun çözümü :

1-Kedinin kulaklarına ve gözüne tıkla. 2-Tuvalet kağıdını aşağı sürükleyerek aç. 3-Adamın burnundaki şeyi maskeli gözüne koy ve üzerine tıkla sonra gözündeki çizgilere tıkla. 4-Sağdaki ve soldaki çarkları döndürüp oynat butonu elde et. 5- Uygun silah ve eşyaları uygun adama ver. 6_güneşin çizgilerine tıkla ve sonra güneşe tıkla. 7_roketlerin hepsine tıkla. 8_ ilk başta beyaz yuvarlak kutuya sonra siyah kutuya sonra ortadakine koy. 9_elmayı bıçakla kes ve bir yere salla10_bulutlara tıkla ve sonra adamın gözlerine ve başına tıkla11_ilk çarprazlara tıkla ve ortadakinde alt ve üste tıkla. 12_kutuları patlat. benden bu kadar kankalar :)

29.3.2012 11:12:00
  1. Bir sonraki bölüm için oynat butonunun gizlendiği yeri bul ve tıklaOynat'a Tıkla
Tam Çözüm (Lütfen Yorumu Yolla OyunKuzusu)1 :

1. Bölüm<br />-Kedinin ağzına bir kaç kere tıklayın. Sonra ağzından başla tuşu çıkacak. <br />2. Bölüm<br />-Peçeteyi tutun aşağıya kadar çıkarın. Play tuşu çıkacak. <br />3. Bölüm<br />-Adamın sümüğünü göz bandına koyun. Banda tıklayın. Sonra gözündeki çizgilere tıklayın. Gözü play tuşu olacak. <br />4. Bölüm<br />-Bulmacayı çözün. Bulmaca tamamlanınca play tuşu olacaktır. <br />5. Bölüm<br />-Tüm bantlara dokunun. Birinde play tuşu olacaktır. <br />6. Bölüm<br />-İkisine de uygun silahları verin. Play tuşu çıkacak. <br />7. Bölüm<br />-Güneşin üçgenlerine tıklayın. Sonra güneşe tıklayın. Sonra kuşa tıklayın. Play tuşu çıkacaktır. <br />8. Bölüm<br />-Tüm roketleri tıklayın. Play tuşu çıkacaktır. <br />9. Bölüm<br />-Topu ilk bardaktan geçirin. Sonra sondakinden sonra ortadakinden geçirin. Top play tuşu olacak. <br />10. Bölüm<br />-Bıçağı sağa sola sallayın. Sonra da elmayı tutup çekin. Play tuşu çıkacaktır. <br />11. Bölüm<br />-Bulutların hepsine tıklayın. Sonra adamın iki gözünede tıklayın. Sonra da şapkasına tıklayın. Play tuşu orda olacak. <br />12. Bölüm<br />-Bulmacayı çözün. Play tuşu çıkacaktır. <br />13. Bölüm<br />-Tüm kutuları okla devirin. Play tuşu çıkacaktır. <br />14. Bölüm<br />-Hepsine durmadan tıklayın. Düştüklerinde dağların orda play tuşu var. <br />15. Bölüm<br />-Karşınıza çıkan okların renklerin unutmayın. Şifre o renkler olacaktır. Şifreyi girdiğinizde play tuşu çıkacak. <br />16. Bölüm<br />-Kareyle heryeri dolaşın. Play tuşunun bir kısmı görülecek. Tıklayın. <br />17. Bölüm<br />-Treni mağaradan geçirin. Play tuşu trende olacak. <br />18. Bölüm<br />-Bu bölümü bulamadım. Diğer oyuncu kardeşlerimiz bu bölümü bulursa yazsınlar :)

29.3.2012 10:55:00
  1. Bakalım Troll'le muhabbet edip ona katlanabilecek misin?Troll ile Muhabbet
ömer :

çookkkk güzel

29.3.2012 10:48:00
Önceki Oyunlar 3731 Sonraki Oyunlar   (Toplam -- sayfa)
Oyun Cenneti  |  Oyun  |  Oyunlar  |  Türkçe Oyunlar  |  Skorlu Oyunlar  |  Nasıl Oyun Yapılır  |  Yeni Oyunlar  |  Oyun Video  |  Oyun Yorumları  |  Yardım  |  İletişim
bos
boşFacebook arkadaşım olmak için tıklacizgi
cizgiİstek, öneri, tavsiye, tebrik, reklam, işbirliği, oyun gönderme vb. bilumum mesajları iletişim kutusuna yazıp bize iletebilirsiniz.

İletişim kutusu için tıklayın.
/ Hata Bildir
cizgi
OyunCenneti Facebook SayfasıOyunCenneti Twitter SayfasıBize Ulaşın
RSSValid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!


OYUN CENNETİ OYUNLAR - 28 MART 2024 PERŞEMBE - Oyun Skor - Oyun Gemisi - Diablo 3 - Google+

Türkiye'nin en büyük oyun sitesi OyunCenneti.com sizler için en güzel oyunları özenle seçip en kolay şekilde oynayabileceğiniz hale getiriyor. OyunCenneti'nde
oynadığınız oyunlar bu oyunları hazırlayan oyun yapımcılarına aittir. Oyun Cenneti en güzel oyunların bir arada toplandığı ücretsiz harika bir oyun sitesidir.