Oynat'a Tıkla
| Lütfen :
tam cözümü söyleyin lütfen
29.3.2012 11:52:00 |
|
Oynat'a Tıkla
| Furkan Yener :
[1]Kedinin kulağına ve gözüne tıkla. <br />[2]Tuvalet kağıdını bitir. <br />[3]Adamın mukusunu kapalı gözüne koy ve tıkla. Sonra gözündeki dikişleri çöz. <br />[4]Çarkları döndürerek butonu elde et. <br />[5]Sol köşede ortada olan suşileri havaya fırlat onların altında buton olacak. <br />[6]Kanca, yamuk kılıç ve şişeyi 1. adama diğerini 2. adama verin. <br />[7]Güneşin etrafındaki üçgenlerin hepsine basın sonra güneşe basın gece olcak. Kuş uyurken tıkladığınızda butonu elde edeceksiniz. <br />[8]Tüm fişekleri yakın. <br />[9]Topu ilk olarak sol köşedeki kovaya sokun. Sonra sağ köşedeki ve ondan sonrada ortadakine sokun. <br />[10]Bıçağı sağa sola sürükleyerek elmayı bölün. Elmanın parçasını köşeye koyun. <br />[11]Arkadaki bulutlara tıklayın. Sonra adamın 2 gözlük camınıda tıklayıp kırın. Sonra şapkasına tıklayın. <br />[12]Bu kısımın anlatılması imkansızdır. . <br />[13]Oklar sizi nereye götürüyorsa ordaki kutuları devirip aşağı atın. <br />[14]Tüm kutuları devirin. <br />[15]Bu kısım biraz zor bende çok uğraştım. Üst kısımdakini pembe renk yapın. Soldakini sarı renk yapın. Sağdakini mavi renk yapın. Alttakini yeşil renk yapın. <br />Not:16. bölümü yapamadım özür dilerim :(<br />[8]<br />
29.3.2012 11:49:00 |
|
Oynat'a Tıkla
| ss :
güzeeeeeloyun. d
29.3.2012 11:48:00 |
|
Metroda Bunalım
| oktay :
tam çözüme bakmadan ve dfdf nin yorumuna bakmadan yaptım oyunu helal olsun bana
29.3.2012 11:40:00 |
|
Troll ile Muhabbet
| anomim :
fena deil
29.3.2012 11:32:00 |
|
Oynat'a Tıkla
| Mnatık :
paper pushing nasıl yapılıyo çok zor
29.3.2012 11:16:00 |
|
Oynat'a Tıkla
| oyun çözümü :
1-Kedinin kulaklarına ve gözüne tıkla. 2-Tuvalet kağıdını aşağı sürükleyerek aç. 3-Adamın burnundaki şeyi maskeli gözüne koy ve üzerine tıkla sonra gözündeki çizgilere tıkla. 4-Sağdaki ve soldaki çarkları döndürüp oynat butonu elde et. 5- Uygun silah ve eşyaları uygun adama ver. 6_güneşin çizgilerine tıkla ve sonra güneşe tıkla. 7_roketlerin hepsine tıkla. 8_ ilk başta beyaz yuvarlak kutuya sonra siyah kutuya sonra ortadakine koy. 9_elmayı bıçakla kes ve bir yere salla10_bulutlara tıkla ve sonra adamın gözlerine ve başına tıkla11_ilk çarprazlara tıkla ve ortadakinde alt ve üste tıkla. 12_kutuları patlat. benden bu kadar kankalar :)
29.3.2012 11:12:00 |
|
Oynat'a Tıkla
| Tam Çözüm (Lütfen Yorumu Yolla OyunKuzusu)1 :
1. Bölüm<br />-Kedinin ağzına bir kaç kere tıklayın. Sonra ağzından başla tuşu çıkacak. <br />2. Bölüm<br />-Peçeteyi tutun aşağıya kadar çıkarın. Play tuşu çıkacak. <br />3. Bölüm<br />-Adamın sümüğünü göz bandına koyun. Banda tıklayın. Sonra gözündeki çizgilere tıklayın. Gözü play tuşu olacak. <br />4. Bölüm<br />-Bulmacayı çözün. Bulmaca tamamlanınca play tuşu olacaktır. <br />5. Bölüm<br />-Tüm bantlara dokunun. Birinde play tuşu olacaktır. <br />6. Bölüm<br />-İkisine de uygun silahları verin. Play tuşu çıkacak. <br />7. Bölüm<br />-Güneşin üçgenlerine tıklayın. Sonra güneşe tıklayın. Sonra kuşa tıklayın. Play tuşu çıkacaktır. <br />8. Bölüm<br />-Tüm roketleri tıklayın. Play tuşu çıkacaktır. <br />9. Bölüm<br />-Topu ilk bardaktan geçirin. Sonra sondakinden sonra ortadakinden geçirin. Top play tuşu olacak. <br />10. Bölüm<br />-Bıçağı sağa sola sallayın. Sonra da elmayı tutup çekin. Play tuşu çıkacaktır. <br />11. Bölüm<br />-Bulutların hepsine tıklayın. Sonra adamın iki gözünede tıklayın. Sonra da şapkasına tıklayın. Play tuşu orda olacak. <br />12. Bölüm<br />-Bulmacayı çözün. Play tuşu çıkacaktır. <br />13. Bölüm<br />-Tüm kutuları okla devirin. Play tuşu çıkacaktır. <br />14. Bölüm<br />-Hepsine durmadan tıklayın. Düştüklerinde dağların orda play tuşu var. <br />15. Bölüm<br />-Karşınıza çıkan okların renklerin unutmayın. Şifre o renkler olacaktır. Şifreyi girdiğinizde play tuşu çıkacak. <br />16. Bölüm<br />-Kareyle heryeri dolaşın. Play tuşunun bir kısmı görülecek. Tıklayın. <br />17. Bölüm<br />-Treni mağaradan geçirin. Play tuşu trende olacak. <br />18. Bölüm<br />-Bu bölümü bulamadım. Diğer oyuncu kardeşlerimiz bu bölümü bulursa yazsınlar :)
29.3.2012 10:55:00 |
|
Troll ile Muhabbet
| ömer :
çookkkk güzel
29.3.2012 10:48:00 |
|