Oyunlar

/

Oyun Yorumları

OyunCenneti'ndeki oyunlar için yapılmış tüm yorumları aşağıda bulabilirsin. Sen de istediğin bir oyun için yorum yapamak istiyorsan oyunun altındaki 'Yorum Yap' linkine tıkla.

  1. Prensin en sevdiği atı kaçıran ejderhanın peşine düşünEjderha Avı
EMRE MURAT :

KAMİLLER! OYUNU BİTİRDİM!

28.2.2012 18:39:00
  1. Prensin en sevdiği atı kaçıran ejderhanın peşine düşünEjderha Avı
Mehmet BİLGİ Veren =) :

Hepsini bitirdim alın yardım edim size 1 - Asılı çana kılıçla vurun kuş anahtarı düşürecek. <br />2 - Düşen fıçılara yakalanmadan anahtarı alıp kapıya ulaşın. <br />3 - Ok atan aracı iterek kalasın altına getirin ve kalası tutan ipe ateş edin. <br />4 - Merdivenden yukarı çıkıp iskeletin aşağı düşmesini sağlayın. Üstten dolaşıp aşağı inin ve iskelete yaklaşın. Sizin üzerinize doğru gelince kaçın ve onu bu şekilde dikenli düzeneğin altına çekin. Ezilince içinden anahtar çıkacak. <br />6 - Ejderhanın alevlerini aynalardan geri gönderin. <br />7 - Sağdaki ipi kesin düşen kutuların üzerinden geçip anahtarı alın. <br />8 - Manivelaları çevirip ağırlıkları indirin. İskeletleri ağırlıkların altına getirin ve yukarı çıkıp ipleri kesin ve onları ezin. <br />9 - Üçüncü ipi kesip ağırlığı düşürün ama altında kalmayın. Sonra ağırlığı iterek iskeleti ezin. <br />10 - Manivelayı kullanarak dönen bıçağı tam ortada sabitleyin. Üzerine çıkıp iskeletin aşağı düşüşünü seyredin. <br />11 - Üst kata çıkın ve yukarıdaki oku takip edin. Tam ejderha vuracakken yana kaçın ve ayağına saldırın. Birkaç kere ayağına vurunca anahtar gelecek. <br />12 - İyi bir zamanlama ile manivelayı açıp düşen fıçıların üzerinden atlayın. <br />13 - Aşağı inip manivelayı çevirin. İskeleti platforma bindirip yukarı çıkartın. Sol tarafa çekerek ateşe düşürün. <br />14 - Sol taraftan zıplaya zıplaya Üste çıkın. Kutuları aşağı itip düşürün. Anahtarı alın ve ilk kutunun üstüne atlayıp devam edin. <br />15 - Manivelayı çevirin ve tahteravallinin üstünde bekleyin, düşen fıçı sizi havaya fırlatacak. <br />16 - Düşen taşlara vurup ejderhaya fırlatın. Taşlara dikkat!<br />17 - Manivelayı çevirin anahtarı alın. <br />18 - Alttki bıçağa yakalanmadan üste çıkıp uygun yerde manivelayı çevirin. Üstteki dönen bıçağın üstünden atlayıp anahtarı alın. Kesilmeden geçip kapıya ulaşın. <br />19 - İskeletleri aşağı düşürerek anahtarı alın. <br />20 - Manivelaları kullanarak resmi düzeltin. Nerede başladığı önemli değil en dıştakine hiç dokunmasanız da olur, sadece bütün hali oluşsun yeter. <br />21 - Üst kata çıkıp ejderhanın attığı ateşlerle sütunların yıkılmasını sağlayın, tabi düşen taşlardan kaçarak. <br />22 - Atı alıp geri dönün ve mutlu son.

28.2.2012 18:32:00
  1. Umutcan başını derde sokmakta... Dertlerden kurtulabilmesi için ona yardım etUmutCan
özay leylak :

güzel olmuş ama kısa olmuş ikincisi daha uzun olsun<br />

28.2.2012 18:31:00
  1. Kendi derebeyliğinizin başına geçip diğer derebeyleriyle kıyasıya mücadele edinDerebeylik 2
Yalkın UYUYAN :

Sağol Eren YAMAK bu oyunun 1. ciside var isterseniz yükliğim ve daha fazla oyun getircem buraya :D

28.2.2012 18:20:00
  1. Kendi derebeyliğinizin başına geçip diğer derebeyleriyle kıyasıya mücadele edinDerebeylik 2
barış özkan :

bu oyunu bitirdim yenemezsisiz beni

28.2.2012 18:15:00
  1. Cennetin 4 kılıcını bul Kara Sis'i ve isyancı ordusunu yok etSiyah Pelerinli Adam
MUHAMMMET :

SÜPERRRRR

28.2.2012 18:13:00
  1. Ben 10 un süper arabası ile heyecan dolu bir drift yapınBen 10 Drift
baba kingg mümin :

176. 10 varmı bunu geçe bilen :)))))

28.2.2012 18:12:00
  1. Dünyanın en iyi elektromanyetik dövüşcülerin katıldığı Yüksek Voltaj Turnuvasına hoşgeldin.Elektromanyetik Adam
berk :

süper

28.2.2012 18:03:00
  1. Prensin en sevdiği atı kaçıran ejderhanın peşine düşünEjderha Avı
Mehemt Berat Aktarlı :

Oyun Mükemel

28.2.2012 18:03:00
Önceki Oyunlar 4317 Sonraki Oyunlar   (Toplam -- sayfa)
Oyun Cenneti  |  Oyun  |  Oyunlar  |  Türkçe Oyunlar  |  Skorlu Oyunlar  |  Nasıl Oyun Yapılır  |  Yeni Oyunlar  |  Oyun Video  |  Oyun Yorumları  |  Yardım  |  İletişim
bos
boşFacebook arkadaşım olmak için tıklacizgi
cizgiİstek, öneri, tavsiye, tebrik, reklam, işbirliği, oyun gönderme vb. bilumum mesajları iletişim kutusuna yazıp bize iletebilirsiniz.

İletişim kutusu için tıklayın.
/ Hata Bildir
cizgi
OyunCenneti Facebook SayfasıOyunCenneti Twitter SayfasıBize Ulaşın
RSSValid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!


OYUN CENNETİ OYUNLAR - 29 MART 2024 CUMA - Oyun Skor - Oyun Gemisi - Diablo 3 - Google+

Türkiye'nin en büyük oyun sitesi OyunCenneti.com sizler için en güzel oyunları özenle seçip en kolay şekilde oynayabileceğiniz hale getiriyor. OyunCenneti'nde
oynadığınız oyunlar bu oyunları hazırlayan oyun yapımcılarına aittir. Oyun Cenneti en güzel oyunların bir arada toplandığı ücretsiz harika bir oyun sitesidir.