Oyunlar

/

Oyun Yorumları

OyunCenneti'ndeki oyunlar için yapılmış tüm yorumları aşağıda bulabilirsin. Sen de istediğin bir oyun için yorum yapamak istiyorsan oyunun altındaki 'Yorum Yap' linkine tıkla.

  1. Futbol basamaklarını yavaş yavaş çıkıp kariyerini zirvede tamamlaFutbol Kariyerim
karizma :

golüm 53. 0 uzaklıkta

24.1.2013 11:56:00
  1. Büyülü malzemeleri kaynayan kazana katıp güzellik iksiri elde edinGüzellik İksiri
fatma :

açılmadıki köpek oyun

24.1.2013 11:24:00
  1. Geveze geyiğe kaldığı yerden devam ediyorGeveze 3
mert işsever :

4 ü kesin çıkmaz ama keşke çıksa

24.1.2013 11:03:00
  1. Tarife gerek yok muhteşem Yönet ve Fethet oyununun 2.siYönet ve Fethet 2
oğulcan_ömer :

yaaaaa oyuna nerden başlanıyo<br />

24.1.2013 09:30:00
  1. Favori İtalyan takımını seç 5 turluk zorlu bir turnauvanın galibi olZorlu Turnuva
emrr :

gerçekten güzel bir oyun

24.1.2013 01:22:00
  1. Karanlık mağaralarda ilerle ejderha krallığını bulup yoketEjderha Krallığı
umut coşkun :

en büyük olan dadamı zr zor olsada yendim

24.1.2013 01:10:00
  1. 3 boyutlu mekanlarda heyecanlı bir yarış deneyimi yaşaDev Tekerli 360
enes :

idare eder<br />

24.1.2013 00:47:00
  1. Karanlık mağaralarda ilerle ejderha krallığını bulup yoketEjderha Krallığı
bener :

oyun hiç güzel değil

24.1.2013 00:46:00
  1. Kemiğini bir akbabaya kaptıran bobiye yardım etKemik Koklayan
inci kabataş :

1-Tabağa Tıklayın Köpeğe tıklayın 2-Ağaçtaki HAyvana Tıklaıyn Göremezseniz Ağaca Tıklaıyn Anakhtar Çıkçak basın kapıyı açacak kapıya tıklaıyn köpeğe Tıklayın 3-Ağaçtaki Yuvarlak Şeye Tıklaıyn Düşcek Salyangoza Tıklaıyn O gidince Köpeğe Tıklaıyn 4-En alttaki buluta tıklaıyn ağaçtan parçalar düşcek sonra ağaca tıklayın ağaç düşünce 2. buluta tıklaıyn Sonra köpeğe tıklayın 5-3 lü şeylerden en üsttekine tıklaıyn sonra orda Bir çiçek var ona tıklayın Sonra O Fidanı düşürünce 2. ye tıklaıyn ağaç çıkçak köpeğe tıklaıyn 6- en üst köşedeki yuvarlapa tıklaıyn açılcak sonra ordaki kafa çıkçak tıklaıyn Sonra kuyruğuna tıklayın hayvanın sonra köpeğe tıklaıyn 7- üçüncü çiçeğe tıklayın kelebeğe tıklaıyn taş düşünce köpeğe tıklayın 8-Aynıın Arkasındaki Çiçeğe tıklaıyn arı çıkçak arıya tıklaıyn ayıyı ısırcak köpeğe tıklaıyn 9-Ayı Gelmeden Güneşe Tıklaıyn Yarasaya Tıklayın kalkınca anahtara çıkçak kapıya tıklaıyn Köpeğe tıklaıyn 10-üstte köşede Tabak Var tıklayın düşcek sonra O Sebzeye tıklaıyn sonra sebzenin tabağına tıklaıyn o kapağı açın köpeğe tıklayın 11- Güneşin Önündeki kapağa tıklayın açılcak Tabela Gbi şeye tıklayın çekmeceden 1. sine tıklaıyn köpeğe tıklayın 12- sebze ye tıklaıyn ayının kafasına düşcek anahtarla aşşağıdaki kapıyı açın sonra köpeğe tıklaıyn 13- Sebzeye tıklayın en köşedeki Şeyi çevirin sonra 2. sine tıklayın sonra o yuvarlaklara tıklayın sponra Öbür köşedeki şeye tıklayın Sonra En alttakine tıklayın köpeğe tıklaıyn 14- 2. kavanozu çekin çekiçle açıcak Sonra o tahtaya tıklayın yere düşcek sonra yandaki tabelaya tıklayın 15- solmuş çiçeğin yanındaki çukura tıklayın çiçek çıkcak arı çiçeğe gidince köpeğe tıklaıyn 16-2 tane yuvarlak şey var 1. cisini suya atın sonra en büyük karanlıklar içindeki yuvarlağı açın kuşlar çıkçak timsahın azındaki kuşa tıklaıyn sonra 2. meyveye tıklayın düşcek timsaha tıklayın köpeğe tıklayın 17-üstteki 3 kayadan en küçüğünü düşürün sonra en büyüğüne tıklayun sonra yanınızdakine tıklayın sonra büyük karartıya tıklaıyn sonra o çıkan hayvanın üstünden gidceksiniz köpeğe tıklayıp 18-en uçtaki yuvarlağa tıklaıyn ışuk çıkcaksonra üstündekine tıklayınsonra yanındakine güeneş çıkçak güneşe tıklaıyn gece olcak üstteki yarasaya tıklayın köpeğe tıklaıyn 19 -karşıdaki kayaya tıklayın sonra ltta balta var ona tıklayın ağaca tıklayın ağaç düşünce köpeğe tıklayın 20-Soldaki kuyruğa tıklaıyn ondaki fındığu düşürün sincaba basın sonra köpeğe basın 21-öbür köşedeki yuvarlağa tıklayın 2 göz görünüce göze tıklayın sonra öbür tarafta çıkçak göz ona da tıklayın sonra iiice çıkçak ona tıklayın sonra akbananın altına gircek sonra akbabaya tıklayın yumurtalardan 3. sü kemik köpeğe tıklaıyn akbaba sizi alcak 22-akbabaınn ayağına tıklayın sonra kemiğe tıklayın düşceksiniz ve oyunda başarılar!! (inci)

23.1.2013 23:55:00
Önceki Oyunlar 1511 Sonraki Oyunlar   (Toplam -- sayfa)
Oyun Cenneti  |  Oyun  |  Oyunlar  |  Türkçe Oyunlar  |  Skorlu Oyunlar  |  Nasıl Oyun Yapılır  |  Yeni Oyunlar  |  Oyun Video  |  Oyun Yorumları  |  Yardım  |  İletişim
bos
boşFacebook arkadaşım olmak için tıklacizgi
cizgiİstek, öneri, tavsiye, tebrik, reklam, işbirliği, oyun gönderme vb. bilumum mesajları iletişim kutusuna yazıp bize iletebilirsiniz.

İletişim kutusu için tıklayın.
/ Hata Bildir
cizgi
OyunCenneti Facebook SayfasıOyunCenneti Twitter SayfasıBize Ulaşın
RSSValid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!


OYUN CENNETİ OYUNLAR - 23 NISAN 2024 SALı - Oyun Skor - Oyun Gemisi - Diablo 3 - Google+

Türkiye'nin en büyük oyun sitesi OyunCenneti.com sizler için en güzel oyunları özenle seçip en kolay şekilde oynayabileceğiniz hale getiriyor. OyunCenneti'nde
oynadığınız oyunlar bu oyunları hazırlayan oyun yapımcılarına aittir. Oyun Cenneti en güzel oyunların bir arada toplandığı ücretsiz harika bir oyun sitesidir.